Siirry sisältöön

Brynofin päivä 13.8.2016, ohjelmaa koko perheelle

Kesä jatkuu vielä Brynolfin päivän vietolla museossa ja Ruukinpajassa lauantaina 13.8. Masuuni Brunou arvauskisoineen käynnistää ohjelman avaamalla ovensa klo 12. Koskikahvion palvelut, arpajaiset ja UNICEFIN Pop-Up ravintola keittolounaineen aloittavat Ruukinpajalla klo 13.  

 ”Juice Leskisen runokuvia NAISESTA” –esitys käynnistää ohjelman Ruukinpajassa klo 15. Intensiivinen esitys kestää katsoa useampaankin kertaan. Pienen järjestelytauon jälkeen tulee areenalla Sirkus Muikku Kaavilta nuorine, taitavine esiintyjineen. Koko perheen ohjelma-antia jatkaa Jesse James-bändi.

Brynolfin päivä on ollut Juankosken Kulttuurihistoriallisen Seuran ohjelmassa vuodesta 1991 alkaen. Ensimmäisellä kerralla siivottiin konepajaa, tulevaa Ruukinpajaa ja järjestettiin huutokauppa. Nimipäivän vietto on vaihdellut muutamien kymmenien ihmisten yhdessäolosta tuhansien osanottajien monipuolisiin tapahtumiin. Tänä vuonna uusien ja uusiutuneiden kesätapahtumien jälkeen 25. Brynolfin päivä päättää tapahtumakesän tarjonnan ja painottuu perheiden ja lasten ohjelmaan nimipäivän vieton juurilla Ruukinpajassa.