Siirry sisältöön

Kesä käyntiin kurssilla ja myyjäistapahtumalla

Tiistaina 29.5. alkaa Soittokunnantalossa kurssi, jossa selvitellään, mitä Juankoskesta voisi kertoa ystäville tai matkailijoille. Kokoontuminen neljänä peräkkäisenä tiistaina klo 17.30. Aiheita ovat 1) Kuopion pitäjästä Kuopion kaupunkiin. Mukana Juankoski ja ruukkitietoutta sekä asiaa markkinoinnista. 2) Jussista Juiceksi - Juicen Juankoski. 3) Miten olisin hyvä opas? Miten tulisin matkaoppaaksi? 4) Juicea ja Juankoskea.Opastetut kierrokset autolla ja kävellen. Kurssi on maksuton. Tervetuloa mukaan.

Muutoin kesä käynnistyy Myyjäis- ja kirpputoritapahtumalla la 9.6. Soittokunnantalossa ja sen pihapiirissä. Tervetuloa myymään (paikkavaraus puh. 0400 567257) ja ostamaan. Seurallamme toimii silloin kahvio ja arpajaisetkin järjestetään.

Museo aukeaa juhannusviikolla ja vähän myöhemmin Juankosken apteekki 100 vuotta näyttely vanhassa konttorissa. Näistä ja kesän muista tapahtumista löytyy tietoja otsikolla ajankohtaista.

Vähän erikoisempaa on se, että Juice-elokuvaa filmataan myös Soittokunnantalossa kesäkuun viimeisellä viikolla.