Siirry sisältöön

Tapahtumaviikonloppu Juice-teemalla

Brynolfin Päivät 2019

Juicen tori on remontissa, mutta Juice elää vahvsti Brynolfin päivien ohjelmassa Juankosken ruukilla 16-18.8. Torin valaisinpylväisiin tulevat tekstit julkistetaan, Juice Originals konsertoi ja lauantain päättää Juice-karaoken loppukilpailu launtaina.

Ohjelmaa on kuitenkin alkaa jo perjantaina oopperalaulaja Sanna Matinniemen laulukurssilaisten konsertilla Ruukin Kievarissa. Päivät jatkuvat sunnuntaihin, jolloin on perinnejumalanpalvelus Tehtaankirkossa.

Koko ohjelma luettavissa Tapahtumat sivulta.

 

Juice – Sunnuntailapsi 24.8. jatkaa Juice-teemaa

Juankosken Tehtaankirkossa lauantaina 24.8.2019 klo 14 on järjestyksessä kolmas Tehtaankirkon Juice-tapahtuma. Teemana on nyt ”Juice –Sunnuntailapsi”. Ohjelma kestää väliaikoineen reilut kaksi tuntia. Vapaapääsy, maksullinen kahvitus kulttuurin edistämiseksi. Järjestäjinä Juankosken Kulttuurihistoriallinen Seura ja Juankosken alueseurakunta.

Juicen lauluja esittää Trio Heinäpää Juha Mylläri, Jarmo ”Jamppa” Roininen ja Raimo Torvinen.  Vahvistuksena ovat Mari Koivusalo, Riikka Kuosmanen, Arto Pirinen, Matti Roininen ja Aleksi Uusitalo. Virret laulaa Päivi Lehtola. Raamatun tekstejä lukee mm. Ulla Martikainen. Hannu Komulainen johdattelee aiheeseen. Äänestä huolehtii Tuomas Kainulainen.

Juicesta ei tehdä tässäkään tilaisuudessa näköispatsasta vaan enemmänkin kuunnelleen häntä vapauden kaipuussa, ihmisenä toteutumisessa, rakkaudessa ja rauhassa. Samat sisällöt puhuvat myös virsissä ja Raamatun teksteissä. Suuri kysymys voisi olla: Mikä elämässä on oleellista?