Siirry sisältöön

Syksyn tapahtumia Museo Brunoulla ja Soittokunnantalolla

Punamultatalkoot museolla

Perjantaina 9.9.2022 klo 12–18 keitetään perinteinen punamultamaali, Italian punaisella sävytyksellä. Tapahtumaa voi tulla katsomaan Museo Brunoun virran puoleiselle piha-alueelle, on myös mahdollista päästä itsekin hämmentämään 200 litran keittoastiaa.  Museo Brunou on myös tuolloin auki, samoin palvelee Vilpolan kahvila.

Lauantaina 10.9.2022 klo 9 alkaa museorakennuksen punamultamaalaus (Säävaraus). Tarjolla silloin talkoosoppaa. Tule sinäkin sutimalla takaamaan museon säilyminen seuraavillekin sukupolville!
Museon maalauksen jälkeen talkoot jatkuvat tiistaisin.

Jäsenilta keskiviikkona 5.10.2022 klo 18.00 museolla

Perinteisen syysretken sijaan järjestetään jäsenilta Museo Brunoulla keskiviikkona 5.10.2022 klo 18.00. Tehdään takkaan tulet, tutustutaan näyttelyihin opastettuna, rupatellaan tarjoilun äärellä. Jotta osaisimme varata riittävästi tarjottavaa, toivomme etukäteisilmoittautumiset 3.10.2022 mennessä:
Puh 040 567 8781 tai museo.brunou@gmail.com.

Syyskokous tiistaina 15.11.2022 klo 18.00 museolla

Syyskokous on vuosittain se kokous, jossa hyväksytään tulevan vuoden toimintasuunnitelma ja talousarvio ja ehkä linjataan tulevaisuutta pitemmällekin. Mitä enemmän jäseniä paikalla on, sitä paremmin voidaan arvioida hallituksen ehdotukset, ja suunnitelmat saadaan vankemmalle pohjalle. Hallituksesta löytyy myös tilaa uusille jäsenille.

Syyskauden näyttelyt

-   Syyskuussa 15.9. – 25.9.2022 Tiilikan kansallispuiston valokuvakilpailutöiden näyttely
-   Lokakuussa 6.10. – 30.10.2022 Pohjois-Savon kotiseutuyhdistysten liiton ala- ja yläkoululaisille
    järjestämän  #meijän#kotikulmilla#pohjoissavo -kuvataidekilpailun näyttely

Syyskaudella museo, näyttelyt ja Kahvila Vilpola avoinna:
torstai - perjantai klo 12-17 ja lauantai - sunnuntai klo 12-16.

Oppilaitosten kanssa käynnit sovitaan erikseen. Ennen joulua on vielä tonttu- ja possuaiheinen näyttely sekä seinätekstiileihin liittyvä näyttely. Näiden ajankohdista tarkemmin myöhemmin.

Soittokunnantalon kahvio on kesätauon jälkeen avoinna 6.9.2022 alkaen tiistaisin klo 10.00-13.00.
Lämpimäisiä – piirakoita, rieskaa, sämpylöitä ja pullia on silloin tarjolla.
Isompia määriä voi tilata etukäteen soittamalla puh. 0400 613 520 Saila Päiväniemi.

Soittokunnantalon tiloja voi vuokrata kokouksiin ja juhliin sekä tilata kahvitarjoilun. Iso sali tarjoaa väljät tilat ja mahdollistaa riittävät turvavälit. Vakiovuokralaisina talossa ovat Vanhat Parrat ja musiikkiopisto.

Museon vuokrattavat tilat
Museon monitoimitila soveltuu kokous ja koulutuskäyttöön 12 - 15 henkilölle. Varattava tila käsittää
monitoimitilan, jossa projektori ja valkokangas sekä pikkukeittiön ja takkahuoneen.